Uitbreiding collectie 2023/2024
 

15 december 2023

 

Allereerst een “hartelijk dank” en blijk van waardering aan al onze vaste klanten ! 

Natuurlijk is het fantastisch vast te stellen dat we een groeiende belangstelling aan nieuwe “liefhebbers” waarnemen, echter wij worden pas echt enthousiast als we opnieuw en repeterend van bestaande “liefhebbers”  bestellingen mogen ontvangen. Voor ons is dat een bevestiging van onze insteek “Kwaliteit en Originaliteit boven Kwantiteit”, en dat is waar we voor staan. Nogmaals dank hiervoor ! 

Al enige tijd worden we gevraagd om “warme mutsen” toe te voegen. Het verheugt ons de eerste exemplaren traditionele handgemaakte mutsen te presenteren. Ook hier geldt weer dat elke muts uniek op ambachtelijke wijze naar eigen design is gemaakt, en gefotografeerd. Van elke muts in de afbeelding is dus 1 uniek exemplaar beschikbaar, namelijk de gefotografeerde ! Ook hierbij, zoals bij al onze artikelen, gratis verzending binnen Nederland.

 

Met een “warme” groet!

 

 

 

 

Uitbreiding collectie 2020/2021

7 oktober 2020

We hebben ons assortiment uitgebreid!

Al lange tijd hebben we geprobeerd – als aanvulling op onze sokken -  een mooi en warm  “huis” pantoffeltje in ons assortiment te krijgen, echter dan weer volgens onze eigen standaard, mooie kwaliteit, functioneel, en gemaakt op basis van onze wensen.

Afgelopen zomer hebben we in overleg eindelijk een aantal varianten laten maken welke we nu in onze webshop “russischesokken.nl” hebben opgenomen.

We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt, en kunt er zeker van zijn dat deze met dezelfde zorg zijn vervaardigd dan onze sokken en handschoenen.

Rusischesokken.nl is geen webshop waar je vele verschillende artikelen zult aantreffen, echter onze klantenkring bestaat voor het merendeel uit liefhebbers van sfeervolle en nostalgische producten en kwaliteit. Wij geloven in “kwaliteit boven kwantiteit”.  Ook voor deze pantoffels geldt dat elk exemplaar uniek is vervaardigd, d.w.z. de foto is daadwerkelijk van de pantoffel welke u bestelt en geleverd krijgt. Dit betekent dus dat er van elke foto 1 paar pantoffels op voorraad ligt, namelijk het gefotografeerde paar.

Graag wensen wij je nu alvast een “warme” winter toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe in 2018

7 januari 2018

Het bestaansrecht en de waardering van russischesokken.nl is gebaseerd op het leveren van "kwaliteits" sokken en handschoenen waarbij elk getoond product handmatig is vervaardigd voor langdurig gebruik. 

Geheel op basis van dit principe hebben wij een plaid vervaardigd welke we graag introduceren. Dit betreft een arbeidsintensief en handmatig vervaardigde plaid welke net zoals onze andere producten van "nostalgische" kwaliteit is. 

De plaid is opgebouwd uit schapenwol gemaakte delen welke gehecht zijn tot één geheel en éénzijdig afgewerkt met fleece materiaal. Gewicht 2.8 kilogram, afmeting 1.40 x 2.00 meter. Desgewenst kan deze plaid in overleg in een ander design en afmeting worden gemaakt. 

 

Uitbreiding collectie 2017 / 2018

5 november 2017

Lieve vrienden van Russischesokken.nl

We hopen dat je hebt genoten van de zomer of een mooie vakantie, echter de tijd vliegt en is zowaar alweer verzet, de avonden worden langer, een mooi moment om je voor te bereiden op de winter.

Graag willen we onze collectie voor dit seizoen presenteren waarbij we nog een tip hebben gekregen van een gewaardeerde klant. Geitenwollen wanten met een verlengd armstuk welke tot over de jas reiken. Ideaal voor een fietsrit in de kou waarbij de warmte ook nog eens goed bewaard blijft door de stevige handgemaakte kwaliteit. Ook voor deze wanten en al onze andere handgemaakte artikelen geldt dat elk product uniek is, dat wil zeggen dat de sokken of handschoenen op de foto daadwerkelijk authentiek, dus van het gekozen artikel zijn en bij aankoop worden verstuurd zonder bijkomende kosten.

Voor nu wensen we je graag een "warme" winter waarbij we je van harte uitnodigen een kijkje te nemen bij www.russischesokken.nl

 

Niuewe collectie

29 januari 2017

Met plezier informeren we jullie dat we weer een prachtige aanvulling op onze collectie hebben binnengekregen.

Nieuwe kleuren, nieuwe printjes, en zoals je van ons mag verwachten in een werkelijk prachtige "heavy duty" kwaliteit, ons handelsmerk. Zoals bekend is elk paar eenmalig en uniek, het door u geselecteerde paar wordt geleverd en zal met liefde haar warmte aan u afgeven!

 

 

Russischesokken en Balthazars

18 December 2016

Bij Balthazars - een uniek sfeervolle winkel - te Ootmarsum presenteren we weder­om met trots een prachtige "warme" colle­ctie van Russischesokken.nl

 

 

 

Onze collectie Russischesokken.nl nu ook beschikbaar “offline”. 

23 januari 2016 

Met trots presenteren wij onze “warme” collectie van Russischesokken.nl in de sfeervolle winkel Balthazars te Ootmarsum. Hier kunnen “nieuwe eigenaren” onze producten “zien en voelen”. 

  

Wilt u handgemaakte wollen sokken die in de koude avonden zo lekker warm en comfortabel zijn? Of mooie warme handschoenen om te wandelen of fietsen? Of misschien bent u van plan om uw woonkamer te transformeren met handgemaakte kwaliteits-kussens in talloze designs? Neem gerust eens een kijkje bij Balthazars - een unieke winkel - vol ideeën, sfeervolle accessoires en kleding. 

Adres: Kapelstraat 11, 7631 BP Ootmarsum.

 

 

Schapenwol sierkussen hoezen

30 augustus 2015

Creëer in een handomdraai een nieuwe sfeer met onze schitterende ambachtelijke sierkussen hoezen. Nu verkrijgbaar bij Russischesokken.nl.

Sierkussen hoezen in diverse tijdloze patronen en kleurschakeringen, handgemaakt van schapenwol in een top kwaliteit. 

U kunt hier kijken.

 

 

 

 

Heb je een vraag?

Contact ons!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 russischesokken.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel